Головна Новини Світ Азія Північна Корея погрожує військовими діями США та Південній Кореї
commentss НОВИНИ Всі новини

Північна Корея погрожує військовими діями США та Південній Кореї

КНДР пригрозила Сполученим Штатам та Південній Кореї через спільні військові навчання

17 лютого 2023, 11:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

МЗС Північної Кореї попередило, що США і Південна Корея зіткнуться з безпрецедентно сильною помстою, якщо проведуть анонсовані спільні військові навчання, які КНДР розцінює як підготовку до агресивної війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на виданні SWI.

Північна Корея погрожує військовими діями США та Південній Кореї

Диктатор КНДР Ким Чен Ин. Фото з відкритих джерел

МЗС Північної Кореї звинуватило США та Південну Корею через майбутні спільні військові навчання. Керівництво КНДР запевняє, що їх регіон знову може опинитись у вирі ескалаційної напруженості.

"Якщо це варіант США — продемонструвати свої м’язи та протидіяти всьому м’язами, те саме стосується і варіанту КНДР", — повідомляє МЗС Північної Кореї та додають, що "реальність чітко показує, що США і Південна Корея є заклятими злочинцями, які навмисно порушують мир і стабільність на Корейському півострові".

Окрім того, Північна Корея прямо пригрозила обом країнам через проведення військових навчань.

"Якщо США і Південна Корея реалізують на практиці вже оголошений план військових навчань, які КНДР розцінює як підготовку до агресивної війни, вони зіткнуться з безпрецедентно наполегливою і сильною протидією", — погрожує КНДР.

Війська США та Південної Кореї наступного тижня проведуть військові навчання за сценарієм, який передбачає використання Північною Кореєю ядерної зброї. Метою симуляції є обговорення врегулювання кризових ситуацій і військових заходів у відповідь, повідомляє міністерство оборони Сеула. Це пов’язано з тим, що минулого року Північна Корея провела рекордну кількість ракетних випробувань, а також погрожувала США та Південній Кореї ядерною зброєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на думку вченого економіка Росії падає до рівня Північної Кореї.

Також "Коментарі" писали про російського бізнесмена, який стверджує, якщо Україна програє, то буде війна між США та Китаєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 лютого 2023, 13:07

Зараз якраз час вдруге наситити дупу маразму Байдену.


Новини