Головна Новини Світ Азія Популярний пляж на Балі завалений тоннами сміття: в мережі опубліковані фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний пляж на Балі завалений тоннами сміття: в мережі опубліковані фото

Розчищенням території займалися небайдужі місцеві жителі

5 січня 2021, 11:56 comments1045
Поділіться публікацією:

Найпопулярніший серед туристів пляж Кута на південному заході острова Балі в Індонезії перетворився на сміттєзвалище. З океану винесло близько 30 тонн відходів, які буквально заполонили територію, де відпочивають туристи.

Популярний пляж на Балі завалений тоннами сміття: в мережі опубліковані фото

Пляж Кута на Балі завален тоннамі мусора - фото з відкритих джерел

Приблизно 70% від усіх відходів становить пластик. За словами глави Управління по навколишньому середовищу Бадунга Ваяна Пуджа, це відбувається щорічно, коли настає сезон дощів. Цього разу розчистити пляж вийшли місцеві жителі. Вже 1 січня вони вийшли прибирати територію від сміття. В цілому вдалося зібрати та вивезти за допомогою вантажних машин 30 тонн відходів, винесених з океану.

Популярний пляж на Балі завалений тоннами сміття: в мережі опубліковані фото - фото 2

В Індонезії забруднення пластиком є досить серйозною проблемою. Кілька років тому в національному парку Вакатобі був знайдений труп кита, в шлунку якого знайшли понад 6 кілограмів сміття, що складається із пластику. Деякий час назад уряд Індонезії вирішив кардинально боротися з даною проблемою. Для цього був розроблений і запущений план скорочення пластикових відходів в країні. Дана стратегія передбачає повне позбавлення від забруднення до 2040 року.

До слова, віцегубернатор Балі розповів під час одного з інтерв'ю, що пляж Кута стикається з цією проблемою щороку. Однак в цьому році цього не побачать туристи. У зв'язку з пандемією Балі залишається закритим для іноземних туристів.

Популярний пляж на Балі завалений тоннами сміття: в мережі опубліковані фото - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Мережі опублікували фото, зроблені в центрі Риму, де дороги буквально всіяні трупами птахів, а також про те, як різні світові знаменитості відсвяткували Новий рік 2021.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини