Головна Новини Світ Азія Потужні повені накрили Таїланд: тисячі будинків затоплені (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужні повені накрили Таїланд: тисячі будинків затоплені (ФОТО)

Від стихії постраждали вже понад 50 тисяч сімей

28 вересня 2021, 13:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Таїланд накрили сильні повені. Про це повідомляє видання The Washington Post.

Потужні повені накрили Таїланд: тисячі будинків затоплені (ФОТО)

Повінь у Таїланді. Фото: Twitter

У минулі вихідні на північ країни обрушився тропічний шторм, який викликав зливові повені. Повідомляється, що мусонні дощі можуть погіршити ситуацію з повенями, які дуже вплинули приблизно на третину Таїланду.

Потужні повені накрили Таїланд: тисячі будинків затоплені (ФОТО) - фото 2

Фото: twitter.com/GlobeBangkok

У деяких районах провінції Накхонратчасіма, що на північному сході країни, сталася сильна повінь через розлив водосховища. Там водою затопило вулиці та перші поверхи будівель.

На цей момент від стихії постраждали вже понад 50 тисяч сімей. Цієї неділі влада роздала постраждалим допомогу у провінції Сукхотай.

Жителів кількох провінцій, які розташовані вздовж річки Чао Прайя, попередили про можливість нової повені. Передбачається, що рівень води в річці підніметься на 30 сантиметрів до одного метра протягом наступних кількох днів.

У мережі з'являються фотографії з місць подій.

Потужні повені накрили Таїланд: тисячі будинків затоплені (ФОТО) - фото 3

Фото: Twitter

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Бразилії потужна піщана буря "поглинула" місто. Небо потемніло від величезної кількості пилу. Місцеві жителі розповіли, що таке явище спостерігається украй рідко в їх регіоні. Буря супроводжувалася сильними поривами вітру і дощами. Пошкоджені будівлі й транспортні засоби. Вітер зривав дахи з будинків. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії пішохідний міст упав на автомобілі. В результаті події постраждали водії двох транспортних засобів. Від отриманих травм вони померли на місці. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини