Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії потужна піщана буря "поглинула" місто (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії потужна піщана буря "поглинула" місто (ВІДЕО)

Пориви вітру досягали 100 кілометрів на годину

28 вересня 2021, 11:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Бразилію накрила сильна піщана буря. Небо над містом потемніло від величезної кількості пилу. Про це повідомляє видання CNN.

У Бразилії потужна піщана буря "поглинула" місто (ВІДЕО)

Піщана буря в Бразилії. Фото: скріншот із відео

Стихія розбушувалася в бразильському штаті Сан-Паулу. Потужна піщана буря накрила місто Франка. За словами місцевих жителів, такі явища украй рідко спостерігаються в їх регіоні.

Інформації про постраждалих поки не надходило. Однак, за даними видання Ladepeche, буря, яка супроводжувалася сильними поривами вітру і дощем, пошкодила будинки, транспорт і вуличне освітлення.  Вітер зривав дахи будинків і ніс їх вулицями міста.   

Зазначається, що в штаті давно не було дощу, тому ґрунт був сухий, а пориви вітру, що досягали 100 кілометрів на годину, підняли із землі пил. 

У мережі з'являються відповідні відео. На кадрах можна побачити, як буря "поглинає" місто.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що грецький острів Крит сколихнув ще один сильний землетрус. Фахівці розповіли, що магнітуда нових підземних поштовхів становила 5,3 бала. Епіцентр стихії знаходився неподалік від столиці острова, міста Іракліон. Осередок залягав на двокілометровій глибині. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Туреччині знову спалахнули лісові пожежі. Стихія розбушувалася в кількох провінціях, які знаходяться на півдні країни. Для ліквідації загорянь був залучений вертоліт і кілька спецмашин. Співробітники пожежної служби боролися зі стихією протягом 10 годин. За їх словами, зараз усі пожежі взяті під контроль. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини