Головна Новини Світ Азія Повені у В'єтнамі: скільки людей зникло безвісти
commentss НОВИНИ Всі новини

Повені у В'єтнамі: скільки людей зникло безвісти

Наразі влада й небайдужі люди докладають усіх зусиль, щоб знайти зниклих

2 грудня 2021, 11:39
Поділіться публікацією:

Через сильні дощі, які спровокували повені та зсуви в центрі В'єтнаму 2 грудня, щонайменше 18 людей зникло безвісти, деякі з них загинули, будинки зруйновані, пошкоджені дороги. Про це повідомляє Reuters.

Повені у В'єтнамі: скільки людей зникло безвісти

Затоплений будинок у В'єтнамі - фото з відкритих джерел

Однак дощі вщухли, і наразі вживаються зусилля, щоб знайти зниклих — йдеться в заяві уряду. Частково перекрито деякі автомагістралі загальнодержавного значення, міжобласні та місцеві дороги.

Зображення на новинних веб-сайтах і в соціальних мережах останніми днями показують швидку течію брудно-коричневої води, людей у ​​човнах на затоплених дорогах або вбрід через воду заввишки до пояса.

Найбільше постраждали пляжні міста Фу Єн, Бінь Дінь та головна провінція В'єтнаму, де вирощують каву, Дак Лак.

Повені затопили 780 га (7,8 квадратних кілометрів) рисових полів.

В'єтнам схильний до штормів і повеней через довгу берегову лінію. Минулого року від стихійних лих – переважно повеней та зсувів від штормів – загинуло 378 осіб.

Національний метеорологічний центр заявив, що наприкінці цього року в районах В’єтнаму, які схильні до повені, включаючи прибережні та північні провінції, низька ймовірність сильних дощів і повені.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Іспанію накрили масштабні повені через сильні снігопади та дощі в іспанських провінціях Кантабрія та Кастилія: потоки води зносять усе на своєму шляху. У постраждалих від стихії районах Іспанії призупинено рух залізничного транспорту. Місто Бальбао, що на півночі країни, має проблеми з електроенергією. Деякі вулиці міста затоплені водою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини