Головна Новини Світ Азія Повені в Індії: потоки води та зсуви вбили десятки людей (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Повені в Індії: потоки води та зсуви вбили десятки людей (ФОТО)

На півдні Індії та Шрі-Ланці не припиняються сильні дощі

11 листопада 2021, 14:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Шрі-Ланці продовжує лютувати негода. Про це повідомляє видання УНІАН.

Повені в Індії: потоки води та зсуви вбили десятки людей (ФОТО)

Повінь. Фото: Pixabay

На півдні Індії та Шрі-Ланці не припиняються сильні дощі. За інформацією синоптиків, найближчими днями зливи можуть послабшати, проте вже на цей момент стихія забрала життя понад чотирьох десятків людей.

На Шрі-Ланці жертвами негоди стали 25 громадян. З цього числа — 20 потонули в результаті повеней, що утворилися, і п'ятеро загинули при сході зсувів.

Повені в Індії: потоки води та зсуви вбили десятки людей (ФОТО) - фото 2

Фото: Reuters

Тисячі людей, які проживають у низинних районах країни, були змушені залишити свої будинки. Їх евакуювали у безпечні місця. Через зливи закритими виявилися деякі навчальні заклади. Рух частини залізничного транспорту припинено.

У мережі з'являються фотографії з місця подій.

Повені в Індії: потоки води та зсуви вбили десятки людей (ФОТО) - фото 3

Фото: Reuters

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на сході Туреччини обвалився двоповерховий житловий будинок. Внаслідок інциденту під завалами опинилися десятки громадян. Більшості постраждалих знадобилася медична допомога. З-під завалів їх діставали співробітники рятувальної служби. Усього було залучено понад дві сотні рятувальників. Вони працювали протягом усієї ночі. Наразі встановлюються причини події.

Також сайт "Коментарі" поінформував про те, що Австралію накрили потужні повені. Під час одного з таких природних явищ місцевий мешканець опинився у пастці. Його автомобіль був змитий потоками води. Чоловікові більше нічого не залишалося, як видертися на дерево і чекати на допомогу. Рятувальники змогли дістатися потерпілого лише через шість годин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини