Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії чоловік просидів шість годин на дереві, рятуючись від масштабної повені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії чоловік просидів шість годин на дереві, рятуючись від масштабної повені (ВІДЕО)

Потоки води змили автомобіль австралійця, і йому довелося рятуватися на дереві.

10 листопада 2021, 14:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На Австралію обрушилися зливи. Про це повідомляє видання УНІАН.

В Австралії чоловік просидів шість годин на дереві, рятуючись від масштабної повені (ВІДЕО)

Повінь в Австралії. Фото: Pixabay

Як стало відомо, в одному з австралійських районів за добу випало близько 100 міліметрів опадів у вигляді дощу. Через це почали утворюватися масштабні повені.

Повідомляється, що під час одного із таких природних явищ місцевий мешканець опинився у пастці на дереві. Потоки води змили його автомобіль і для того, щоб врятуватися, чоловік видерся на дерево. Протягом шести годин йому довелося чіплятися за стовбур рослини, чекаючи допомоги.

Співробітникам рятувальної служби витягли потерпілого лише тоді, коли рівень води почав знижуватися. Пожежники використали трос. На цей момент життю чоловіка вже нічого не загрожує.

За даними засобів масової інформації, в австралійському штаті Квінсленд протягом наступних кількох днів очікують рекордну кількість опадів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що на Шрі-Ланку обрушився потужний циклон. Стихія принесла сильні дощі зі блискавками. Негода забрала життя дев'ятьох людей. Двох із них убило ударом блискавки. Повені зруйнували кілька житлових будинків. У кількох десятках районах країни можливі сходи зсувів. На цей момент вулицями деяких міст можна пересуватися виключно на човнах.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в Африці отруйна змія вкусила туриста за статевий орган, коли той потребував туалету. Потерпілого доправили до медичного закладу на гелікоптері. Лікарі вкололи йому кілька доз протиотрути, проте отрута проникла під шкіру і викликала гниття. Докладно про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини