Головна Новини Світ Азія Повені в Малайзії забирають життя людей і руйнують міста (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Повені в Малайзії забирають життя людей і руйнують міста (ВІДЕО)

Повені в Малайзії були спричинені зливами

21 грудня 2021, 11:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Повені в Малайзії забирають життя людей і руйнують міста (ВІДЕО)

Повінь. Ілюстрація: Pixabay

Малайзія страждає від повеней. Про це пише видання "Bernama".

У Малайзії майже тиждень не припиняються дощі. За даними фахівців, зливи стали найсильнішими за останнє століття. Через сильні опади в деяких регіонах країни почали утворюватися повені.

Зазначається, що, незважаючи на покращення погодних умов з 18 грудня, у більшості постраждалих від стихії штатів ситуація з повенями залишилася незмінною. Наразі відомо про 15 загиблих внаслідок негоди. Найбільша кількість загиблих зафіксована у Селангорні та Паханзі.

Десятки тисяч громадян, що проживають у небезпечних районах, були змушені покинути свої будинки та евакуюватися. Повені руйнують житлові будинки та інфраструктуру.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що одне з курортних міст Єгипту засипало снігом. У місті похолодало, а також спостерігаються сильні вітри. Повідомляється, що сніг там випав уперше за десять років. Через погані погодні умови закриваються школи та порти. Вчені кажуть, що сніг та похолодання пов'язані зі зміною клімату, що впливає на весь світ.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що на Філіппінах через супертайфун загинули вже кілька сотень громадян. Багато людей пропали безвісти. Майже півмільйона місцевих жителів були змушені залишити свої будинки та евакуюватися. Пошуково-рятувальна операція ускладнюється через пошкодження ліній зв'язку та електропередач. Тайфун "Раї" став одним із найбільш смертоносних, які обрушилися на країну. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини