Головна Новини Світ Азія Прем'єр-міністр Японії розкритикував ядерні погрози Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Японії розкритикував ядерні погрози Росії

Японський лідер критикує Росію через постійні ядерні погрози.

6 серпня 2023, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда критикує Росію за погрози застосувати ядерну зброю по Україні чи інших територіях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Прем'єр-міністр Японії розкритикував ядерні погрози Росії

Прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда. Фото з відкритих джерел

Лідер Японії на урочистих подіях з 78-ої річниці вшанування пам’яті загиблих через атомне бомбардування в Хіросімі, що через агресію Росії світу складніше рухатись у бік без’ядерності. Фуміо Кісіда, що Японія, як єдина країна, що постраждала від ядерних вибухів буде докладати усіх зусиль до без’ядерного світу.

"Шлях до цього стає дедалі складнішим через поглиблення розбіжностей міжнародної спільноти щодо ядерного роззброєння та ядерної загрози Росії", — заявив прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда.

Кісіда вказує, що через глобальну небезпеку застосування ядерного озброєння важливо надати міжнародного імпульсу до реалізації без’ядерності у світі. За словами прем'єр-міністра Японії "спустошення, завдані Хіросімі та Нагасакі ядерною зброєю, ніколи не можуть повторитися".

Нагадаємо, що 6 серпня США скинули ядерну бомбу на японське місто Хіросіма, від якої загинуло близько 140 тис. людей. Через три дні було завдано нового удару по іншому місту – Нагасакі, що привело до загибелі ще 74 тис. людей. Ці удари призвели до остаточної капітуляції Японії у Другій світовій війні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв назвав умову, при якій Росія застосує ядерну зброю в Україні.

Також "Коментарі" писали, скільки росіян підтримує ядерний удар по Україні. Крім того, росіяни відповіли на скільки на їх думку відбувається "СВО" в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини