Головна Новини Світ Росія Скільки росіян підтримує ядерний удар по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки росіян підтримує ядерний удар по Україні

Ядерні удари стали однією з погроз, яку використовує російська пропаганда у війні проти України та Заходи. Однак, скільки росіян підтримує ядерну атаку по Україні.

13 липня 2023, 16:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Більшість громадян Російської Федерації вважає неприпустимими ядерний удар по території України, однак підтримують таку ідею 16% росіян. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російське видання RBC.

Скільки росіян підтримує ядерний удар по Україні

Ядерний вибух. Фото з відкритих джерел

Соцслужба Russian Field поставила росіянам питання, чи припустимий ядерний удар по Україні для перемоги у війні. Згідно з отриманими даних від соціологічної компанії 74% росіян проти застосування ядерної зброї для удару по Україні. 16% вказали, що це допустимо. З них 5% вважає, удар можливим у разі ймовірної загрози програти війну проти України.

Скільки росіян підтримує ядерний удар по Україні - фото 2

Більшість тих, хто виступав за ядерний удар по Україні виявились росіяни віком 30-44 років. Окрім того, чоловіки частіше були схильні до ядерної атаки по Україні ніж жінки – 20% проти 12%.

Також соціологічна служба Russian Field запитала у росіян, як успішно йдуть бойові дії російської армії в Україні. Більшість громадян Росії вважає їх успішними. За варіанти успішно та скоріш за все успішно проголосувало 58% росіян. Тоді як про неуспішні дії у війні заявили 21%.

Скільки росіян підтримує ядерний удар по Україні - фото 3

Нагадаємо, що російські політики періодично згадують про можливість застосування ядерної зброї для удару по Україні. Зокрема колишній президент Дмитрій Медведєв погрожував ядерним Апокаліпсисом. За його словами це може статись через можливу загрозу поразки Росії у війні проти України та її союзників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що НАТО реагує на ядерну риторику Росії зазначивши, що вона безрозсудна і небезпечна.

Також "коментарі" писали, що Лукашенко пригрозив ядерними ударами по Заходу заявивши про визначені цілі для атаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дылда

27 квітня 2024, 09:33

Давно пора Наркомана зелю прибрать гад вор брехун ИДОЛ А НЕ ПРЕЗИДЕНТ ЧЕ ВЫ МЕЛИТЕСЯ УНИЧТОЖИТЬ ГАДА ЗАКОН ПРИНИМАЕТ АНТИЗАКОН САМ НЕ ВЫПОЛНЯЕТ МРАЗИ


Новини