Головна Новини Світ Азія Сі Цзіньпін закликав Росію та інші країни працювати над запобіганням "кольорових революцій"
commentss НОВИНИ Всі новини

Сі Цзіньпін закликав Росію та інші країни працювати над запобіганням "кольорових революцій"

Сі Цзіньпін звернувся до членів Шанхайської організації співробітництва на саміті в Узбекистані.

16 вересня 2022, 15:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер комуністичного Китаю Сі Цзіньпін на саміті Шанхайської організації співробітництва (ШОС) зробив гучну заяву про протидію різноманітним "кольоровим революціям". Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на агенцію Reuters.

Сі Цзіньпін закликав Росію та інші країни працювати над запобіганням "кольорових революцій"

Сі Цзіньпін закликав Росію працювати над запобіганням революцій. Фото з відкритих джерел

Сі Цзіньпін заклика Російську Федерацію та інших членів ШОС підтримувати один одного проти "кольорових революцій", які за словами китайського лідера створюють іноземні держави. Саме ці революції постійно відбуваються та створюють проблеми на посткомуністичному просторі. Усе це має бути для розвитку кожної країни, яка є членом ШОС та їх безпеки.

Цікаво, що у своїй промові Сі Цзіньпін не згадав про Україну, в яку 24 лютого вторглася РФ, нібито для демілітаризації, денацифікації та захисту російськомовного населення. Китайський діяч також поділився планами про створення центру з 2000 співробітників за для боротьби проти тероризму у світі. Також лідер Китаю згадав про безпекову ініціативу, про яку оголошував у квітні. Суть її в тому, щоб жодна країна не має зміцнювати безпеку через інші держави.

Завершив свою промову Сі Цзіньпін словами про міцну китайську економіку, яка ще має великий потенціал для росту та анонсував допомогу для країн, що розвиваються. Китай планує надати їм зерна на суму у 214 млн доларів.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що між Киргизстаном та Таджикистаном відбувся конфлікт на кордоні держав. Цікаво, що постріли відбуваються між членами ОДКБ – аналогу НАТО, а також всього за 300 км від зустрічі азійських лідерів у Самарканді. На саміті Шанхайської організації співробітництва також присутні президенти обох країн між якими відбувається стрілянина.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

888

16 вересня 2022, 17:01

Секс Знакомства Бесплатно, анонимно и без гемороя.---- https://vk.sv/zex


Новини