Головна Новини Світ Азія Спецслужби Південної Кореї розкрили деякі секрети Кім Чен Ина: важить 140 кг
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецслужби Південної Кореї розкрили деякі секрети Кім Чен Ина: важить 140 кг

Південна Корея активно збирала медичну інформацію про стан здоров'я Кім Чен Ина.

1 червня 2023, 18:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За оцінками спецслужб Південної Кореї, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин важить близько 140 кг, страждає від безсоння, алкоголю та куріння. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Спецслужби Південної Кореї розкрили деякі секрети Кім Чен Ина: важить 140 кг

Лідер КНДР Кім Чен Ин. Фото з відкритих джерел

Виконавчий секретар парламентського комітету Ю Санг-Бам повідомив, Південна Корея активно збирала останню медичну інформацію про стан здоров'я Кім Чен Ина. За їх даними керівник КНДР страждає від сильного безсоння, тому використовує ліки для сну на основі золпідему.

Представники спецслужб вказують, що у північнокорейського диктатора посилюється залежність від алкоголю та нікотину. Такі висновки вдалось зробити на основі даних про збільшення імпорту іноземних сигарет, зокрема Marlboro і Dunhill.

Окрім того, південнокорейські служби здійснили аналіз фото за допомогою штучного інтелекту та з’ясували, що вага Кім Чен Ина становить близько 140 кг.

"З кінця минулого року на руках і руках голови Кіма постійно спостерігаються подряпини та синці, які, ймовірно, є поєднанням алергії та спричиненого стресом дерматиту", — повідомив Ю Санг-Бам.

Попри це, сама Північна Корея страждає від продовольчої кризи, а кількість смертей від голоду збільшилась втричі у порівнянні з минулими роками. Це пов’язано з тим, що світові ціни на кукурудзу та рис зросли на 60% та 30% відповідно.

Раніше портал "Коментарі" повідмовляв про безжальний режим Кім Чен Ина: шокуюче покарання для дворічної дитини.

Також "Коментарі" писали, що північнокорейський диктатор Кім Чен Ин привітав свого колегу президента Росії Володимира Путіна з Днем перемоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини