Головна Новини Світ Азія Моторошна знахідка в джунглях М'янми: місцеві жителі виявили 40 трупів зі слідами тортур
commentss НОВИНИ Всі новини

Моторошна знахідка в джунглях М'янми: місцеві жителі виявили 40 трупів зі слідами тортур

40 тіл загиблих виявили в диких заростях

6 серпня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

У М'янмі в районі міста Кани місцеві жителі знайшли в джунглях 40 трупів. За повідомленнями посланника М'янми в ООН Кьяу Мо Туна, на деяких із тіл виявилися сліди тортур. Він зазначив, що м'янмарського військові вдаються до страт і тортур полонених. Про це повідомляє CNN.

Моторошна знахідка в джунглях М'янми: місцеві жителі виявили 40 трупів  зі слідами тортур

Джунглі М’янми, фото з відкритих джерел

Також посол звернув увагу на кілька епізодів "злочинів проти людяності" з боку державних сил безпеки. Мо Тун зазначив, що військові М'янми страчують і катують полонених ополченців і заарештованих мирних жителів.

Посол запросив допомоги міжнародної спільноти. Ополчення М'янми бореться з армією в центральній частині країни, і жителі за останні тижні виявили в джунглях щонайменше 40 тіл, в тому числі деякі зі слідами тортур, сказав член ополчення і посланник М'янми в ООН.

Бойові дії в районі Сагаінг нині в основному припинилися і неясно, чи будуть знайдені інші тіла, сказав член ополчення, який попросив не називати його імені.

"Більшість сільських жителів віддалених районів втекли в сусіднє місто", — сказав він, звинувативши військових і ополченців, які виступають за хунту, в скоєнні відповідних вбивств і грабежах.

За словами міліціонера, загальна кількість тіл зараз складає близько 40 осіб. В інформаційному бюлетені військової інформації від 30 липня зазначено, що сили безпеки зазнали нападу з боку близько 100 "терористів" із застосуванням стрілецької зброї біля села Зеепіндвін у Кані. В ньому йшлося про те, що солдати завдали удару у відповідь і були вилучені дев'ять тіл, а також мисливські рушниці, саморобні міни та граната.

За даними Тайської групи активістів, сили безпеки вбили не менше 946 осіб після перевороту. Військові оскаржили підрахунок і також заявили, що багато співробітників сил безпеки були убиті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в США людські трупи будуть використовувати як добриво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини