Головна Новини Світ Азія Такого публічного приниження Путін не зазнавав давно (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Такого публічного приниження Путін не зазнавав давно (ФОТО)

Лідер РФ Володимир Путін чекав на чотирьох президентів.

17 вересня 2022, 19:15 comments1805
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін, над яким довгий час була аура потужного керівника та міцного чоловіка був осоромлений своїми колегами на саміті ШОС.

Такого публічного приниження Путін не зазнавав давно (ФОТО)

Володимира Путіна принизили президенти азійських країн на саміті ШОС. Фото з відкритих джерел

Через затяжну війну в Україні, яку розпочав російський президент Володимир Путін, він втратив свою репутацію та постійно отримував зневажливе ставлення від інших президентів на саміті Шанхайської організації співробітництва.

Раніше, президент Російської Федерації дозволяв собі затримуватись і приходити з запізненям на важливі зустрічі з політичними діячами. Цього ж разу він чекав на президентів. На саміті ШОС він зустрівся з кількома лідерами азійських країн серед яких були прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, президент Ірану Ібрагім Райсі, президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган та президент Таджикистану Емомалі Рахмон.

Саме ці лідери держав змусили чекати Володимира Путіна, через що керманич РФ почувався приниженим та осоромленим. Фото з чекаючим Путіним можна переглянути нижче.

Такого публічного приниження Путін не зазнавав давно (ФОТО) - фото 2
Такого публічного приниження Путін не зазнавав давно (ФОТО) - фото 3
Такого публічного приниження Путін не зазнавав давно (ФОТО) - фото 4
Такого публічного приниження Путін не зазнавав давно (ФОТО) - фото 5

Також читайте на інформаційному порталі "Коментарі" про критику, яку зазнав Путін від індійського прем'єр-міністра. Нарендра Моді прямо в очі лідеру РФ заявив, що зараз не час для війни. Такі слова не очікував почути керманич Росії та прикусив губи і опустив очі вниз. Хоча потім відповів індійському  прем'єр-міністру, що він робить усе можливе для припинення конфлікту в Україні.

Раніше, "Коментарі" повідомляли про першу реакцію Володимира Путіна на вдалий український контрнаступ. Російський президент заявив, що дії українських військ можуть призвести до ще більш серйозної відповіді з боку РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини