Головна Новини Світ Азія Турція змінює правила в’їзду в країну: що знадобиться туристу
commentss НОВИНИ Всі новини

Турція змінює правила в’їзду в країну: що знадобиться туристу

Без подання негативного результату ПЛР-тесту пасажир не зможе навіть потрапити на рейс

28 грудня 2020, 17:00
Поділіться публікацією:

Туристів, які мріють відпочити в Турції, зобов’яжуть мати при собі негативний ПЛР-тест для в’їзду в країну. Про відповідну вимогу, що почне діяти із 30 грудня, повідомляється на офіційних сторінках авіакомпанії Turkish Airlines.

Турція змінює правила в’їзду в країну: що знадобиться туристу

Доведіть, що у вас нема коронавірусу, і відпочивайте в Туреччині. Фото: Murad Sezer, Reuters

Особи, у яких не виявиться негативного результату аналізів на коронавірус, не допускатимуться до вильоту взагалі. Цікаво, що подібні ковідні обмеження не стосуються пасажирів молодше 6 років. Загалом негативні ПЛР-тести разом із іншими необхідними для потрапляння на рейс документами вимагатимуть в Туреччині до 1 березня. Крім авіасполучення, подібні правила діятимуть і на морських та наземних кордонах країни.

Попередньо турецькі ЗМІ повідомляли, що нові вимоги для подорожуючих почнуть діяти із 28 грудня. 

Варто зазначити, що турист, який бажає потрапити до країни, має пройти тестування максимум за 72 години до вильоту. На цьому акцентував увагу міністр охорони здоров’я Туреччини Фареттин Коча. За його словами, пандемія коронавірусу аж ніяк не зменшує обертів, саме тому держава потребує введення додаткових карантинних обмежень.

Крім того, варто зазначити, що рейси із Великобританії, Данії, Нідерландів та Південної Африки знаходяться у Туреччині під тимчасовою забороною. Таким чином турецька влада намагається унеможливити потрапляння до країни хворих новим штамом COVID-19.

Раніше "Коментарі" інформували, що у 2020 році більше мільйона українців відвідали Туреччину. Про це заявив глава МЗС країни Мевлют Чавушоглу.

Також на порталі можна дізнатися про те, яка категорія людей, на думку експертів, ніколи не захворіє на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини