Головна Новини Світ Європа Мутація COVID: Ердоган заблокував авіасполучення з Англією, Данією та Нідерландами
commentss НОВИНИ Всі новини

Мутація COVID: Ердоган заблокував авіасполучення з Англією, Данією та Нідерландами

Президент ТЕрдоган заборонив в'їзд до Туреччини з 4 країн через нового штаму коронавірусу

20 грудня 2020, 23:14
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа повідомив в соцмережах, що Туреччина зупиняє авіасполучення з Англією, Данією, ПАР і Нідерландами через новий штам коронавірусу COVID. Про це повідомляє турецьке видання NTV.

Мутація COVID: Ердоган заблокував авіасполучення з Англією, Данією та Нідерландами

Президент Турции Реджеп Эрдоган

"Повідомлялося, що швидкість передачі в Англії збільшилася через мутації коронавірусу. За вказівкою нашого президента було прийнято рішення про тимчасове призупинення польотів з Англії, Данії, Нідерландів і Південної Африки в нашу країну, при цьому були прийняті запобіжні заходи при координації нашого Міністерства транспорту та інфраструктури", — заявив він.

У повідомленні в Twitter-акаунті Головного управління цивільної авіації (SHGM) говориться:

"Польоти між нашою країною та Англією, Нідерландами, Данією та Південною Африкою були припинені до другої оцінки. Тим часом взаємна евакуація відповідних громадян може здійснюватися контрольованим чином".

Білал Екші, генеральний директор THY (найбільшої авіакомпанії в Туреччині), заявив у своєму акаунті Twitter:

"На підставі рішення нашого Міністерства охорони здоров'я припинити польоти з Англії, Данії, Нідерландів та Південної Африки, ми переконливо просимо нікого з наших пасажирів не поспішати з оплатою квитків. Ніхто з наших пасажирів не стане жертвою ".

Сьогодні стало відомо, що новий штам коронавірусу виявили у туриста в Італії, який прибув з Великобританії разом з другом. Вони та їхні родини перебувають в ізоляції. Про підтверджений новий випадок зараження повідомило МОЗ країни. Про стан туриста докладно не повідомляється.

Нагадаємо, Австрія, Італія, Франція і Нідерланди закрили авіасполучення з Британією сьогодні, 20 грудня. Крім того, Франція заборонила використовувати будь-які види транспорту для перетину кордону. Лондон виявився в повній ізоляції через мутації вірусу. Раніше ЗМІ писали, що Європейський союз на чолі з Німеччиною намагаються повністю закрити території країн-членів для британців.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини