Головна Новини Світ Азія У Бангладеш згоріла фабрика: згоріло понад п'ятдесят осіб (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бангладеш згоріла фабрика: згоріло понад п'ятдесят осіб (ФОТО)

Подія трапилася в будівлі фабрики Hashem Foods

9 липня 2021, 20:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На одній з фабрик по виробництву соку в країні Південної Азії Бангладеш сталася пожежа. В результаті події загинули понад 50 осіб. Про це інформує CNN.

У Бангладеш згоріла фабрика: згоріло понад п'ятдесят осіб (ФОТО)

Пожежа на фабриці в Бангладеш. Фото: СNN

За словами джерела, в шестиповерховому будинку фабрики Hashem Foods сталося загоряння. Спочатку пожежа почалася на першому поверсі, але дуже швидко поширився по території будівлі, завдяки легкозаймистим речовинам, що знаходилися в кабінетах. Причина пожежі на цей час встановлюється.

У Бангладеш згоріла фабрика: згоріло понад п'ятдесят осіб (ФОТО) - фото 2

Варто відзначити, що пожежа почалася вдень 8 липня, а повністю його ліквідувати вдалося лише в обід 9 липня.

В результаті страшної події постраждали близько 50 осіб і ще 52 людини загинули. У спробах врятуватися від вогню співробітники фірми вистрибували з вікон, а деякі підіймалися на дах шестиповерхового будинку і стрибали вниз. Рятувальникам вдалося вивести з палаючого будинку 25 працівників.

Доля багатьох людей, які в момент пожежі перебували в будівлі, залишається поки невідомою. Зараз їх пошуками займаються рятувальники. У згорілої фабрики зібралися родичі безвісти зниклих в очікуванні будь-яких новин про результати пошуків.

У Бангладеш згоріла фабрика: згоріло понад п'ятдесят осіб (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Чехії на заводі з виробництва біопалива стався вибух. В результаті події постраждали кілька людей. Одного з них доставляли до лікарні по повітрю. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що в місті Починок, що в Смоленській області Росії сталася пожежа в приватному будинку. Під час нього загинули шестеро людей, п'ять з яких — діти. Наймолодшій дитині було всього чотири місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини