Головна Новини Світ Азія У Бангладеші в результаті пожежі загинуло кілька десятків людей: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бангладеші в результаті пожежі загинуло кілька десятків людей: що сталося

У Бангладеші в результаті пожежі на паромі загинули пасажири

24 грудня 2021, 13:39
Поділіться публікацією:

У Бангладеші згорів паром, відомо про кілька десятків жертв та чимало травмованих. Інцидент стався на півдні країни 24 грудня. Про це пише BBC.

У Бангладеші в результаті пожежі загинуло кілька десятків людей: що сталося

Під час руху спалахнув пором, фото Twitter/nh1_news/EPA

За попередніми даними, загинуло 39 осіб, близько 100 людей травмувалися чи отримали опіки в результаті пожежі. Відомо, що на трипалубному судні, що рухалося по річці поблизу міста Джалакаті, спалахнула пожежа. Паром курсував з Дакки до міста Баргуна.

На палубах перебувало близько 500 осіб, коли виникла пожежа. Чимало пасажирів почали стрибати у воду, щоб врятуватися від вогню, але потонули.

За інформацією місцевої влади, кількість постраждалих внаслідок катастрофи може бути більшою. Попередньо, пожежа виникла в машинному відділенні та швидко поширилася на палуби. Ця трагедія пов’язана з невиконанням вимог до обслуговування паромів.

Як розповів представник пожежної служби Камаль Хоссейн Бхуйян, вогонь лютував на палубах кілька годин. За словами однієї пасажирки, більшість людей спали, коли спалахнула пожежа.

Пожежу загасили, але чи проводяться які пошукові заходи щодо розшуку зниклих безвісти пасажирів, не інформують.

Відомо, що протягом останніх 10 років у річках країни потонули сотні людей. Старі, несправні пороми продовжують перевозити сотні пасажирів щодня. Близько 30% із 170 мільйонів людей Бангладеш їздять на роботу річковими маршрутами. Як пише видання, катастрофи на поромах є дуже поширеними в цій країні.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії сталася пожежа в реанімації інфекційної лікарні, де пербували хворі на коронавирус. Відомо про двох загиблих жінок-пацієнток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини