Головна Новини Світ Росія В Росії сталася пожежа в реанімації лікарні: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії сталася пожежа в реанімації лікарні: є загиблі

В Астраханській області сталася пожежа в медичному закладі

24 грудня 2021, 09:43
Поділіться публікацією:

У Росії сталася трагедія в лікарні, де перебувають тяжкохворі. Зранку 24 грудня в одній з палат сталося займання. Персонал викликав пожежників та почав евакуацію пацієнтів. Про це повідомляє sputniknews.

В Росії сталася пожежа в реанімації лікарні: є загиблі

У пожежі загинули двоє пацієнтів, фото з відкритих джерел

Відомо, що в реанімації лікарні в місті Астрахань розгорівся вогонь. Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку близько 10 години ранку. Як повідомляється, загоряння відбулося в одному з відділень обласної інфекційної клінічної лікарні ім. А.М. Нічоги. Там лікуються хворі на COVID-19.

На місце виїхали працівники регіонального управління Служби з надзвичайних ситуацій. Пожежники евакуювали 16 осіб з приміщення, де розташоване відділення реанімації, та почали гасити вогонь. Пожежу на площі 15 метрів квадратних загасили за півгодини. На місці працювали 13 пожежників.

Попередньо, в результаті пожежі загинули двоє пацієнтів, також говорять, що є постраждалі. Серед загиблих — жінки 42 та 70 років. Причину загоряння та обставини події з'ясовуються, поки що невідомо чому сталася пожежа. За попередніми даними, причиною загоряння могло стати коротке замикання електропроводки у відділенні.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії поліція може вільно заходити в житло та відкривати автівки без власника. Такі повноваження закріплені в новому законі, який підписав президент Путін.

Також ми писали, що сталася пожежа в російській колонії. В результаті загоряння в підсобному приміщенні з матрацами загинув один ув'язнений. Ще кілька осіб було госпіталізовано з отруєнням чадним газом та опіками до місцевої лікарні в Новгородській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини