Головна Новини Світ Азія У Казахстані на території військової частини прогримів потужний вибух (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Казахстані на території військової частини прогримів потужний вибух (ВІДЕО)

Ліквідація пожежі триває

26 серпня 2021, 18:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Казахстані на території військової частини прогримів потужний вибух (ВІДЕО)

Вибух на території військової частини в Казахстані. Фото: cкріншот з відео.

У Казахстані на території військової частини пролунав потужний вибух. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 26 серпня на території військової частини, яка знаходиться в Байзакскому районі Жамбилської області. Повідомляється, що о 19:00 за місцевим часом біля одного зі складів сталася пожежа. В результаті пожежі стався вибух невстановлених предметів.

На цей момент ліквідація загоряння триває. До гасіння пожежі залучаються пожежні команди частині на гусеничних спецмашинах.

Встановлюються причини пожежі.

У Мережі з'явилося відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Біля аеропорту столиці Афганістану прогриміли вибухи. Повідомляється, що теракт стався між КПП і готелем Baron. В результаті події загинули дві людини і ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. Після цього, з'явилося повідомлення про ще один вибух поблизу аеропорту. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на шахті в Колумбії пролунав вибух. Повідомляється, що за попередньою інформацією, причина інциденту — вибух метану і вугільного пилу. В результаті події загинуло більше ніж десять осіб і ще кілька отримали поранення важкого ступеня тяжкості. Потерпілі були доставлені в медичні установи медиками, які прибули на місце інциденту. Порятунком ще одного гірника займаються співробітники рятувальної служби. Встановлюються точні причини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини