Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Колумбії на шахті прогримів вибух: багато загиблих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Колумбії на шахті прогримів вибух: багато загиблих (ФОТО)

За попередньою інформацією, причина інциденту - вибух метану і вугільного пилу

25 серпня 2021, 12:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Колумбії на шахті прогримів вибух. Про це повідомляє видання El Tiempo.

У Колумбії на шахті прогримів вибух: багато загиблих (ФОТО)

Вибух на шахті в Колумбії. Фото: Twitter / BoyacaEsNoticia.

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 24 серпня на вугільній шахті, яка розташована в місті Топага, що в центральній частині країни. В результаті події загинули 11 людей і ще кілька отримали поранення важкого ступеня тяжкості. Потерпілі були госпіталізовані.

На цей момент співробітники рятувальної служби займаються пошуком ще одного шахтаря. За попередньою інформацією, причина інциденту - вибух метану і вугільного пилу.

Встановлюються всі обставини події.

У Колумбії на шахті прогримів вибух: багато загиблих (ФОТО) - фото 2

Фото:  El Tiempo

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Китаї десятки шахтарів опинилися під завалами. Інцидент стався в китайській провінції Цинхай, що на північному заході країни. У момент події в шахті знаходилося більш як двох десятків людей. Повідомляється, що сталося обвалення гірської породи та затоплення. В результаті інциденту загинув один гірник і ще один отримав важкі поранення. Потерпілий був госпіталізований. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в індійському штаті Хімачал-Прадеш стався схід зсуву. Він накрив кілька транспортних засобів, включаючи автобус із пасажирами. В результаті події загинуло понад 10 осіб і ще багато були зазначеним зниклими безвісти. Медики, які прибули на місце інциденту, доставляли поранених у лікарні. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості. У мережі були опубліковані фотографії з місця події. Проводяться рятувальні роботи. Детальніше читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини