Головна Новини Світ Азія У Казахстані в результаті вибуху на складах військової частини загинули люди (ВИДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Казахстані в результаті вибуху на складах військової частини загинули люди (ВИДЕО)

Причини пожежі з'ясовує оперативно-слідча група

27 серпня 2021, 11:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Казахстані під час ліквідації загорянь на складі військової частини загинули люди. Про це повідомив на брифінгу міністр оборони Казахстану Нурлан Єрмекбаєв, пише Кореспондент.

У Казахстані в результаті вибуху на складах військової частини загинули люди (ВИДЕО)

Вибухи на складах військової частини в Казахстані Фото: haqqin.az.

У Жамбилської області, що на півдні країни, під час ліквідації наслідків пожежі на складі військової частини загинули четверо військовослужбовців.

На цей момент точні причини виникнення загоряння встановлюються. Не виключаються різні причини, такі як порушення вимог безпеки, самозаймання або хімічна реакція. Також не виключається, навмисний підпал та диверсія.

Повідомляється, що радіус розльоту осколків в результаті вибуху склав до двох кілометрів.

Причини з'ясовує оперативно-слідча група.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Казахстані на території військової частини прогримів потужний вибух. Інцидент стався вчора, 26 серпня, в Байзакскому районі Жамбилської області. У другій половині дня на території частини відбувся спалах, що призвело до вибухів невстановлених предметів. Для ліквідації пожеж було залучено пожежні команди частині зі спецмашинами. У Мережі з'явилося відео, на якому зафільмовано момент вибуху. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Болгарії на складі з вибуховими матеріалами найстарішого збройового заводу країни стався спалах. В результаті інциденту загинув один зі співробітників підприємства, ще одному вдалося врятуватися. За попередньою інформацією, полум'я охопило склад з готовою продукцією, розміри якого становлять близько 160 квадратних метрів. На цей момент встановлюються причини пожежі. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини