Головна Новини Світ Азія У Китаї громадянам порадили запастися товарами першої необхідності на випадок надзвичайної ситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї громадянам порадили запастися товарами першої необхідності на випадок надзвичайної ситуації

У Китаї вже запровадили суворі обмеження через боротьбу з коронавірусом

3 листопада 2021, 01:55
Поділіться публікацією:

Уряд Китаю порадив своїм громадянам придбати товари першої потреби у достатній кількості на випадок надзвичайної ситуації. Однак невідомо, чи йдеться про локдаун через поширення коронавірусу. Про це повідомляє ВВС. У повідомленні Міністерства торгівлі Китаю йдеться, що будь-якої миті в країні можуть оголосити режим надзвичайної ситуації, і китайські сім'ї мають бути готовими до цього. Місцева влада попросила забезпечити роботу мережі постачання продуктів та стабільність цін.

У Китаї громадянам порадили запастися товарами першої необхідності на випадок надзвичайної ситуації

Китай (фото з відкритих джерел)


Однак після такого повідомлення більшість громадян почали купувати все, що траплялося під руку. У державних ЗМІ Китаю почали публікувати заклики до громадян з проханням не робити цього, а також спростовували інформацію про запровадження локдауну через пандемію коронавірусу. У Китаї вже запровадили суворі обмеження через боротьбу з коронавірусом. У країні сподіваються досягти нульового рівня заражень коронавірусом до початку зимових Олімпійських ігор, які розпочнуться у лютому.


Нагадаємо, мешканцям 4-мільйонного міста Ланьчжоу наказали не залишати свої будинки, крім особливої необхідності з тієї причини, що тут відбулося зростання захворюваності на коронавірус. Про це інформує "Сіньхуа". Міські чиновники видали розпорядження закрити житлові мікрорайони, щоби не збільшувати кількість інфікованих коронавірусною інфекцією. Мешканці міста мають знаходитися вдома, а в'їзд та виїзд перебувають на особливому контролі поліції. Дозволяють виходити до міста лише тим, кому потрібні предмети першої необхідності чи допомога медиків. У місті не курсують автобусний та залізничний транспорт, не працює таксі. Скасовано польоти літаків з Пекіна до Ланьчжоу. Коли їх буде оновлено, невідомо.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини