Головна Новини Світ Китай Через 40 хворих на коронавірус закрили 4-мільйонне місто у Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Через 40 хворих на коронавірус закрили 4-мільйонне місто у Китаї

Жителі Ланьчжоу зобов'язані залишатися вдома, а в'їзд і виїзд з житлових районів суворо контролюється

26 жовтня 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

Мешканцям 4-мільйонного міста Ланьчжоу наказали не полишати свої будинки, крім особливої необхідності  з тієї причини, що тут відбувся ріст захворюваності на коронавірус. Про це інформує "Сіньхуа".

Через 40 хворих на коронавірус закрили 4-мільйонне місто у Китаї

У китайському місті-мільйоннику оголошено локдаун (фото з відкритих джерел)

Міські чиновники видали розпорядження зачинити житлові мікрорайони, аби не збільшувати кількість інфікованих на коронавірусну інфекцію. Мешканці міста мають перебувати вдома, а в’їзд і виїзд  перебуває на особливому контролі  поліції. Дозволяють виходити в місто тільки тим, кому потрібні предмети першої необхідності або допомога медиків.

 В місті не курсують автобусний та залізничний транспорт, не працює таксі. Відмінені польоти літаків з Пекіна в Ланьчжоу. Коли вони будуть поновлені, невідомо.

Ланьчжоу – це адміністративний центр, розташованої на північному заході Китаю провінції Ганьсу. 25 жовтня в місті зареєстрували 6 нових випадків короно вірусної хвороби.   Починаючи з 17 жовтня  кількість інфікованих тут виросла на 39 чоловік.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Китаї знову фіксують спалах коронавірусу в кількох регіонахПротягом останнього тижня в Китаї зафіксували новий спалах коронавірусу серед населення. Понад 100 нових випадків реєструють медичні працівники в 11 провінціях та столиці. За словами представника Національної комісії охорони здоров'я Китаю Мі Фена, медики побоюються, що спалах пошириться та буде більше інфікованих, тому вводяться нові посилені обмеження. Ситуація із захворюваністю різко погіршилася з 17 жовтня через розширення географії спалахів хвороби, хоча 75% китайців вже отримали дві дози вакцини.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини