Головна Новини Світ Азія У Китаї на одному з підприємств сталася велика пожежа: співробітники пропали безвісти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї на одному з підприємств сталася велика пожежа: співробітники пропали безвісти

Рятувальники займаються пошуком зниклих працівників підприємства

3 вересня 2021, 18:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На одному з китайських підприємств сталася пожежа. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Китаї на одному з підприємств сталася велика пожежа: співробітники пропали безвісти

На підприємстві, яке займалося виготовленням пінопласту сталася пожежа. Фото: buzzfeednews.com.

Як стало відомо, інцидент стався в китайському місті Цзясин, яка знаходиться в провінції Чжецзян, що на сході країни. Повідомляється, що в виробничому приміщенні підприємства, яке спеціалізується на виготовленні пінопласту стався сильний спалах.

На місце подій прибули співробітники пожежної служби. Їм вже вдалося ліквідувати загоряння. В результаті події, на цей момент, шестеро працівників підприємства вважаються зниклими безвісти. Рятувальники займаються їх пошуком. Причина пожежі поки не названа. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Стамбулі на хімічному заводі сталася сильна пожежа. Підприємство займалося виробленням турецького одеколону для рук і дезінфікуючих засобів. Полум'ям огорнуло велика кількість виробництв і цехів. В результаті події постраждала одна людина. Повідомляється, що він намагався самостійно ліквідувати загоряння. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Старозагорська області Болгарії на найстарішому збройовому заводі країни сталася пожежа. За попередніми даними, полум'я охопило склад з готовою продукцією, розміри якого становлять близько 150 квадратних метрів. В результаті інциденту загинув один зі співробітників підприємства, його колезі вдалося врятуватися. Відзначається, що на складі знаходилися вибухові матеріали. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини