Головна Новини Світ Європа У Стамбулі на хімічному заводі сталася сильна пожежа: є постраждалі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Стамбулі на хімічному заводі сталася сильна пожежа: є постраждалі (ВІДЕО)

Полум'ям пошкоджені близько півсотні виробництв і цехів

1 вересня 2021, 17:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На хімзаводі в Туреччині сталася сильна пожежа. Про це повідомляє видання Hürriyet.

У Стамбулі на хімічному заводі сталася сильна пожежа: є постраждалі (ВІДЕО)

Пожежа на хімічному заводі в Стамбулі. Фото (twitter.com)

Як стало відомо, інцидент стався в турецькому місті Стамбул. Повідомляється, що на підприємстві з вироблення традиційного турецького одеколону для рук і дезінфекційного засобу стався сильний спалах. Полум'ям були пошкоджені близько півсотні виробництв і цехів.

За інформацією видання, під час того, як вогонь поширювався на виробничі будівлі, було чутні вибухи. На цей момент відомо, що в результаті події постраждала одна людина. Вона намагалася ліквідувати загоряння. Причини пожежі встановлюються.

У мережі з'являються відео з місця події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Болгарії на складі з вибухівкою найстарішого збройового заводу країни сталася пожежа. На місце подій поспішили співробітники пожежної служби. Вони зайнялися ліквідацією окремих загорянь. За попередніми даними, загоряння сталося у приміщенні з готовою продукцією, розміри якого становлять близько 150 квадратних метрів. В результаті події загинула одна людина. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформувало про те, що в Жамбилській області Казахстану на території військової частини відбувся спалах із подальшими вибухами боєприпасів. На цей час встановлюється причина пожежі. Не виключаються різні причини, в тому числі диверсія і навмисний підпал. У результаті події загинули 15 людей. Рятувальники продовжують пошуки ще однієї людини, яка на цей момент вважається зниклою безвісти. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини