Головна Новини Світ Азія У КНДР зробили нову абсурдну заяву щодо війни РФ з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У КНДР зробили нову абсурдну заяву щодо війни РФ з Україною

У МЗС Північної Кореї зазначили, що їхня країна і Росія нібито мають традиційні відносини дружби

1 жовтня 2023, 22:55 comments1009
Поділіться публікацією:

Представники  Північної  Кореї  видали  абсурдне  повідомлення про  війну в Україні, що дуже нагадує російські пропагандистські  наративи.

У КНДР зробили нову абсурдну заяву щодо війни РФ з Україною

Кім Чен Ин та Путін (фото з відкритих джерел)

За словами заступника  міністра закордонних справ КНДР Ім Чхон Іля, у військовому вторгненні, що розпочала  РФ в  Україні, ніби винуватий Захід. Про це  інформує інформаційне агентство Yonhap.

Як стверджує посадовець з КНДР,  Сполучені Штати  несуть загрози міжнародному порядку і глобальному миру з причини  створення альянсів в різних країнах   світу, і саме  НАТО є "організатором української кризи".

В  міністерстві  цієї країни ще  зазначають, що КНДР  і РФ ніби  поєднані традиційними дружніми відносинами і співпрацею.

Також представники  Пхеньяну  вже знову звинуватили Сполучені  Штати в спробі  створювати в представників  світової громадськості помилкові враження, що стосунки КНДР і РФ є загрозою для  глобального світу.

Заступник міністра  говорить, що ніби Сполучені Штати та країни  Заходу дали  поштовх   відносинам між  КНДР і РФ  "до вершини розвитку".

"Відносини КНДР і Росії виходять на новий високий етап... і служать потужною фортецею і стратегічним опорним пунктом для збереження миру і стримування військових загроз і втручання імперіалістів", -  заявив  посадовець.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кім Чен Ин зробив першу заяву про Україну після зустрічі з Путіним. Після зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним північнокорейський диктатор Кім Чен Ин заявив, що його країна "підтримує рішення Путіна й уряду Росії". Також він зазначив, що для КНДР пріоритетом є відносини з Кремлем. 

Окрім цього Кім Чен Ин заявив, що таки сподівається й далі з Росією "разом боротися проти імперіалізму і за будівництво суверенної держави". 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини