Головна Новини Світ Азія У Малайзії масштабні повені вбили десятки людей: вода накрила сім штатів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Малайзії масштабні повені вбили десятки людей: вода накрила сім штатів

У Малайзії через повені понад вісім тисяч людей залишаються в центрах надання допомоги

2 січня 2022, 23:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Малайзія страждає від сильних повеней. Про це пише видання Reuters.

У Малайзії масштабні повені вбили десятки людей: вода накрила сім штатів

Поліція. Фото: Pixabay

Декілька малайзійських штатів постраждали від повеней, які утворилися внаслідок злив. Через стихію, що розбушувалася, десятки тисяч громадян були змушені евакуюватися.

Повені обрушилися на території семи штатів. Нині багато місцевих жителів вже повернулися до своїх будинків, проте понад вісім тисяч людей залишаються у центрах надання допомоги.

За даними ЗМІ, жертвами повеней стали 50 громадян. Доля ще двох людей залишається невідомою. Вони вважаються зниклими безвісти.

Фахівці попереджають мешканців західного узбережжя країни про високі припливи в період із 2 по 5 січня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Китаї стався потужний землетрус. Підземні поштовхи сколихнули провінцію Юньнань, розташовану на південному заході країни. Фахівці зафіксували, що магнітуда землетрусу перевищувала п'ять балів за шкалою Ріхтера. Також стало відомо, що осередок стихії залягав на глибині кількох кілометрів. Внаслідок сейсмічної активності постраждало більше десяти громадян. Докладно про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що дитяча благодійна організація Barnardo's закликала людей пожертвувати непотрібні речі на Різдво. Проте деякі прийняли прохання надто буквально і принесли до благодійних магазинів речі, якими волонтери були просто шоковані. У списку дивовижних подарунків є навіть вставна щелепа та використаний туалетний йорж. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини