Головна Новини Світ Азія У метро Токіо чоловік із ножем напав на пасажирів та підпалив потяг
commentss НОВИНИ Всі новини

У метро Токіо чоловік із ножем напав на пасажирів та підпалив потяг

Загалом постраждали не менше 10 осіб

2 листопада 2021, 01:50
Поділіться публікацією:

У метро Токіо (Японія) чоловік із ножем здійснив напад на пасажирів та влаштував підпал поїзда. Його вже затримали поліцейські. Про це повідомляють японський мовник NHK та видання Kyodo News. Напад стався близько 20:00 за місцевим часом у вагоні, що проходив біля станції Кокуріо у місті Чофу на заході Токіо. Нападник зайшов у поїзд метро, ​​розлив легкозаймисту речовину, ймовірно нафту, влаштував пожежу і напав з ножем на пасажирів. Загалом постраждали щонайменше 10 осіб. Один із постраждалих отримав тяжкі травми. ЗМІ повідомляли, що підозрюваний розлитий соляну кислоту. Водночас поліція не підтвердила цієї інформації.

У метро Токіо чоловік із ножем напав на пасажирів та підпалив потяг

Токіо - фото з відкритих джерел


Внаслідок займання згоріло кілька сидінь. Нападника вдалося затримати майже одразу. Зазначається, що чоловік не чинив опір. Поліція не повідомляє деталей про особу затриманого та мотиви злочину. Відомо лише те, що нападнику 24 роки.


Нагадаємо, у столиці Японії, місті Токіо біля станції Сейджогакуен, озброєний ножем чоловік напав на пасажирів поїзда. Внаслідок пригоди близько десяти осіб отримали поранення. Про це пише видання Sankei. За інформацією джерела, після нападу чоловік втік з місця події. Однак уже через деякий час його помітили в магазині, який розташований приблизно за п'ять кілометрів від станції. Як виявилося, нападник вже незабаром сам здався поліції, бо втомився ховатися і знав, що рано чи пізно його все одно зловлять. З'ясувалося, що чоловік із ножем, який поранив щонайменше десять людей, — це 36-річний місцевий житель Юсуке Цусіма.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини