Головна Новини Світ Азія У Непалі автобус з десятками пасажирів упав у прірву: багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Непалі автобус з десятками пасажирів упав у прірву: багато загиблих

Під час руху в автобуса лопнуло колесо

13 жовтня 2021, 11:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Непалі пасажирський автобус впав у прірву. Про це повідомляє видання BBC.

У Непалі автобус з десятками пасажирів упав у прірву: багато загиблих

Подія в Непалі. Фото: BBC

Інцидент стався в провінції Карналі, що на північному заході країни. Повідомляється, що в транспортному засобі перебувало понад 40 пасажирів.

Згідно з попередньою інформацією, під час руху в автобуса лопнуло колесо. Після цього водій не впорався з керуванням та допустив виїзд транспорту за межі дороги. Автобус впав з обриву.

На місце події поспішили медики. До моменту їх приїзду від отриманих травм померли понад два десятки людей. Ще четверо померли по дорозі до медичного закладу. Багато хто отримав серйозні поранення. Їх стан оцінюється, як украй важкий.

Відзначається, що в салоні автобуса перебували переважно студенти та робітники з сусідньої Індії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в столиці США поїзд метро зійшов з рейок. Один з десятка вагонів поїзда втратив контакт з рейками. Це призвело до того, що весь склад застряг в тунелі. Кілька сотень пасажирів знаходилися в темряві близько години. На допомогу їм були направлені співробітники рятувальної служби. Вони вивели людей з тунелю. Для цього їм довелося пройти відстань більше ніж 600 метрів.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в японському місті Карія учні молодших класів потрапили в ДТП. Водій вантажного автомобіля скоїв наїзд на групу дітей. В результаті події постраждали щонайменше сім осіб. Четверо з них були госпіталізовані прибулими на місце подій медиками. Діти отримали травми різного ступеня тяжкості. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини