Головна Новини Світ Азія В Японії вантажівка збила групу учнів молодших класів - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії вантажівка збила групу учнів молодших класів - ЗМІ

Школярі знаходилися на тротуарі

12 жовтня 2021, 13:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Японії водій вантажівки збив дітей. Про це повідомляє видання Кореспондент.

В Японії вантажівка збила групу учнів молодших класів - ЗМІ

ДТП зі школярами в Японії. Фото: villagehiker.com

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 12 жовтня в японському місті Карія, що в префектурі Айті. Повідомляється, що вантажний автомобіль збив групу учнів молодших класів, які перебували на тротуарі.

На місце події прибули медики і співробітники правоохоронних органів. Згідно з даними поліціянтів, в результаті події травми отримали щонайменше сім школярів. Більшості з них знадобилася госпіталізація.

Медики діагностували у потерпілих травми різного ступеня тяжкості. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Японії впав планер з двома людьми на борту. Трагедія трапилася на острові Хоккайдо. Літальний апарат впав зі стометрової висоти незадовго після зльоту. На місце аварії поспішили медики, які госпіталізували постраждалих. Від отриманих травм всі, хто знаходився на борту загинули в стінах лікарні. Правоохоронці встановлюють точну причину падіння планера.

Також "Коментарі" інформували про те, що   виверження вулкана на Канарах стало ще сильніше. Конус Кумбре-Велья виявився частково зруйнований і величезні камені впали вниз з пагорба. Вулканічна лава випливає з жерла викликала загоряння на цементному заводі. Через небезпечного газу і диму громадянам, які перебувають в небезпечних районах було наказано ізолюватися. Майже за місяць виверження, стихія знищила понад тисячу будинків місцевих жителів. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини