Головна Новини Світ Азія У Пакистані під час релігійної ходи пролунав вибух: є загиблі і поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані під час релігійної ходи пролунав вибух: є загиблі і поранені

Вибух прогримів під час ходи шиїтів

19 серпня 2021, 15:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Пакистані на релігійному ході пролунав вибух. Про це повідомляє видання Xinhua.

У Пакистані під час релігійної ходи пролунав вибух: є загиблі і поранені

Вибух під час релігійного ходи в Пакистані. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в пакистанському місті Бахавалнагар, що розташований в провінції Пенджаб, що на північному сході країни. Повідомляється, що вибух прогримів під час релігійної ходи шиїтів.

В результаті події загинули щонайменше п'ять осіб і ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце прибули медики, які доставляють потерпілих в медичні установи.

Згідно з даними інформаційного агентства Associated Press, в результаті вибуху постраждали 50 осіб. Відзначається, що комунікація в районі ускладнена, через те, що влада призупинила роботу мобільних мереж напередодні шиїтського свята Ашура.

Нагадаємо раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в пакистанському місті під назвою Вах, що на сході країни прогримів вибух на військовому заводі. Повідомляється, що вибух був настільки потужним, що ударна хвиля від нього вибила вікна в найближчих до заводу будинках. В результаті події троє людей загинули та ще кілька отримали поранення. Всі загиблі були працівниками підприємства. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Пакистані розлючений натовп мусульман вимагає страти восьмирічного хлопчика. Натовп напав на храм після рішення суду, котрий випустив під заставу хлопчиська, який звинувачується в богохульстві. Повідомляється, що в минулому місяці дитини затримали після того, як він справив нужду на килим в бібліотеці, де зберігаються священні книги. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://russian.news.cn/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини