Головна Новини Світ Азія У Пакистані на військовому заводі прогримів вибух: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані на військовому заводі прогримів вибух: є загиблі

Потужною вибуховою хвилею вибило вікна в будинках неподалік від заводу

13 серпня 2021, 12:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Пакистані прогримів вибух на військовому заводі. Про це повідомляє видання Xinhua.

У Пакистані на військовому заводі прогримів вибух: є загиблі

Вибух на військовому заводі в Пакистані. Фото: newswwc.com

Як стало відомо, інцидент стався в пакистанському місті Вах, що знаходиться у провінції Пенджаб на сході країни. Повідомляється, що на одному з об'єктів оборонно-промислового концерну "Пакистанські збройові заводи" пролунав вибух. Ударна хвиля була на стільки потужною, що вибила вікна в будинках, які розташовані неподалік від заводу.

У результаті події загинули три людини та ще двоє були поранені. Потерпілих госпіталізували медики, які прибули на місце інциденту. Всі загиблі є співробітниками підприємства.

За інформацією пакистанської армії, причиною вибуху стала технічна несправність.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в пакистанському місті Гуджранвала сталася серйозна ДТП. Повідомляється, що автофургон зіткнувся з вантажним автомобілем. Через сильний удар стався вибух газових балонів, які були встановлені в задній частині першого транспортного засобу. В результаті події загинуло як мінімум 10 людей і ще кілька отримали поранення. Один із потерпілих незабаром загинув від отриманих травм. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії на хімзаводі прогримів вибух. Повідомляється, що в одному з цехів підприємства пролунав вибух з послідуючим горінням. Він був швидко ліквідований системою пожежної безпеки та співробітниками пожежної служби, які прибули на місце інциденту. В результаті події постраждали семеро працівників заводу. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини