Головна Новини Світ Європа У Латвії розбився літак: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Латвії розбився літак: є загиблі (ВІДЕО)

Катастрофа літака могла статися через неполадки з двигуном

9 серпня 2021, 11:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Латвії сталася авіакатастрофа. Про це повідомляє видання Delfi.

У Латвії розбився літак: є загиблі (ВІДЕО)

Катастрофа літака в Латвії. Фото: АР (архівне фото)

Як стало відомо, інцидент стався в Цесісському краї, що в центральній частині Латвії. Повідомляється, що під час зльоту приватний літальний апарат зазнав аварії. Легкомоторний літак не зміг набрати висоту і вирівнятися, а потім звалився на землю. У момент аварії в транспорті знаходилося двоє людей.

У результаті події одна людина загинула на місці, а друга отримала поранення, але змогла вибратися самотужки зі зруйнованої машини. Потерпілий був доставлений у найближчий медичний заклад. За попередніми даними, катастрофа літака могла статися через неполадки у двигуні. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

У мережі з'явилося відео з місця авіакатастрофи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Індії військовий вертоліт зазнав аварії під час виконання планового польоту. Повідомляється, що на борту літального апарату в момент катастрофи перебувало двоє пілотів. Падіння вертольота в озеро сталося тоді, коли він пролітав над дамбою. На місце інциденту поспішили медики та співробітники правоохоронних органів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в штаті Каліфорнія зазнав аварії невеликий приватний реактивний літак. Він розбився під час того, як заходив на посадку. Повідомляється, що відразу після аварії літального апарату на місці катастрофи розгорілася сильна пожежа. У мережі з'явилося відео з місця інциденту. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини