Головна Новини Світ Азія У Пакистані розбився військовий літак: ніхто не вижив
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані розбився військовий літак: ніхто не вижив

Літак виконував тренувальний політ

23 вересня 2021, 11:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Пакистані розбився літак військово-повітряних сил. Про це повідомляє видання Anadolu.

У Пакистані розбився військовий літак: ніхто не вижив

У Пакистані розбився літак. Фото: aa.com.tr.

Як стало відомо, інцидент стався в провінції Хайбер-Пахтунхва, що на північному заході країни. Повідомляється, що розбився навчальний винищувач ВПС. На борту повітряного судна перебував один пілот.

Згідно з інформацією ЗМІ, літак виконував тренувальний політ. До місця аварії поспішили рятувальники.

Від отриманих травм пілот помер на місці. На цей момент комісія, яка працює на місці інциденту встановлює причину авіакатастрофи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії виявили уламки літака АН-26, який зник з радарів. Їх знайшли в районі селища Корфовский. Згідно з даними рятувальників, літальний апарат розбився об сопку на території заповідника. На місце події слід рятувальна група. Їм належить пройти пішки кілька кілометрів через відсутність дороги. Уламки були знайдені за допомогою вертольота. На цю мить доля екіпажу залишається невідомою. У мережі з'являються перші кадри з місця подій. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що літак британської авіакомпанії British Airways, що прямував до Лондона з Ісламабаду, здійснив вимушену посадку. Під час польоту одна з пасажирок відчула себе погано. Пілоти вирішили здійснити вимушену посадку. Жінка померла в салоні літального апарату. Літак приземлився в аеропорту столиці Узбекистану. Людей розмістили в залі для транзитних пасажирів. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини