Головна Новини Світ Росія У Росії знайшли уламки літака АН-26, який зник з радарів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знайшли уламки літака АН-26, який зник з радарів (ВІДЕО)

Літальний апарат розбився об сопку в заповіднику Большехехцірскій

23 вересня 2021, 10:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії знайшли уламки зниклого з радарів літака. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Росії знайшли уламки літака АН-26, який зник з радарів (ВІДЕО)

Літак Ан-26 (фото з відкритих джерел)

Як стало відомо, уламки літака АН-26, який зник неподалік від Хабаровська були виявлені під час обльоту з вертольота МНС. Місце падіння знаходиться в районі селища Корфовский.

Рятувальники уточнили, що літальний апарат розбився об сопку в заповіднику Більшохехцирський. На цей момент доля екіпажу залишається невідомою.

До місця авіакатастрофи слід рятувальна група. Їм належить пройти пішки близько семи кілометрів через відсутність дороги. Розпочато розслідування. Встановлюються всі обставини інциденту.

У Мережі з'явилося відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що неподалік від російського міста Хабаровськ з радарів зник літак АН-26. Він виконував технічний політ, метою якого була перевірка системи зв'язку. На борту літака перебувало шестеро членів екіпажу. На пошуки літального апарату був відправлений вертоліт, проте через погану видимість він не зміг його знайти. У місті йшов дощ з сильним вітром. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в індії розбився військовий вертоліт. На його борту знаходилися два пілоти. Вони отримали серйозні поранення і були госпіталізовані медиками, які прибули на місце падіння. Від отриманих травм пілоти померли в стінах лікарні. У поліції розповіли, що під час інциденту місце аварії було оповите густим туманом. Причини трагедії встановлюються. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини