Головна Новини Світ Азія У Пакистані зсуви знищують будинки: багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані зсуви знищують будинки: багато загиблих

У Пакистані проходить сезон мусонних дощів

13 вересня 2021, 11:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Проливні дощі обрушилися на Пакистан. Про це повідомляє видання The Times Of India.

У Пакистані зсуви знищують будинки: багато загиблих

Проливні дощі в Пакистані. Фото: AFP.

Затяжні зливи проходять на північному заході країни. Через них в деяких районах зійшли зсуви. Стихія вже забрала життя, щонайменше 17 осіб.

Згідно з інформацією правоохоронних органів, в районі Тор Гар з під уламком цегляних і глиняних будівель були вилучені 11 бездиханних тіл громадян. Серед загиблих були діти і жінки.

Влада відправили в район лиха гуманітарну допомогу, проте доставлення затрималося через зсуви, які зійшли в гірській місцевості. На цей момент робляться спроби розчищення автодоріг.

Для довідки: подібні інциденти нерідко відбуваються в Пакистані. Сезон мусонів триває там до середини вересня.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що потужні лісові пожежі розгорілися поблизу з іспанським курортним містом Естепона. З небезпечної території було евакуйовано кілька сотень людей. З пожежами борються близько 300 співробітників пожежної служби. Під час ліквідації загоряння загинув 44-річний пожежний. Полум'я вже випалило кілька тисяч гектарів області з густою рослинністю. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також портал "Коментарі" інформував про те, що ураган під назвою "Олаф" бушував на території Мексики. Він приніс в країну рясні опади і сильні вітри, швидкість який може досягати 155 кілометрів на годину. У деяких районах Нижньої Каліфорнії кількість опадів може перевищувати 30 сантиметрів. Стихія вириває дерева і залишає міста без електроенергії. Фахівці розповіли, куди далі попрямує "Олаф".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини