Головна Новини Світ Азія У парку японського міста Кіото висадили київські каштани
commentss НОВИНИ Всі новини

У парку японського міста Кіото висадили київські каштани

У парку Такарагаїці міста Кіото з нагоди 50-річчя побратимства японського міста та української столиці висадили київські каштани

15 грудня 2021, 23:34
Поділіться публікацією:

У парку японського міста Кіото з нагоди 50-ї річниці побратимства зі столицею України Києвом висадили київські каштани. Про це повідомляє пресслужба Київської міської ради на офіційному порталі. У парку Такарагаїці міста Кіото з нагоди 50-річчя побратимства японського міста та української столиці висадили київські каштани.

У парку японського міста Кіото висадили київські каштани

Японія - фото з відкритих джерел

У церемонії взяли участь мер міста Кіото Дайсаку Кадокава, Посол України в Японії Сергій Корсунський, голова Асоціації дружби Києва та Кіото Мічіко Такао та представники міської ради Кіото. Також у концертному залі Кіотського будинку міжнародних обмінів відбувся святковий концерт на честь 50-річчя.

Нагадаємо, міністр, який відповідає за заходи протидії коронавірусу, заявив, що в Японії надзвичайний стан буде введено ще у восьми префектурах. Тепер надзвичайний стан діятиме у 21 префектурі. Режим надзвичайного стану (ЧП) торкнеться префектур Хоккайдо, Міягі, Гіфу, Айті, Міе, Сіга, Окаяма та Хіросіма. Він почне діяти від п'ятниці, 27 серпня, і триватиме до 12 вересня.

Причиною розширення зон дії НП пояснюється швидким поширенням штаму Delta. Уряд усіма силами намагається взяти під контроль ситуацію з коронавірусом, оскільки жителі країни втомлюються жити в умовах обмежень, а багато компаній ігнорують неодноразові прохання переводити людей на віддалену роботу. У вівторок телекомпанія NHK повідомила про 21 570 нових випадків захворювання та 42 смертельні випадки. Летальність у Японії становить близько 1,2% у порівнянні з 1,7% у США та 2,0% у Великобританії. В умовах надзвичайного стану передбачена заборона на продаж алкоголю, проведення караоке у ресторанах.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини