Головна Новини Світ Азія У Південній Кореї військовий літак розбився об гору
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї військовий літак розбився об гору

F-5 ВПС розбився про схил гори у місті Хвасон

11 січня 2022, 12:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Південній Кореї зазнав аварії військовий літак. Про це пише видання "Корреспондент".

У Південній Кореї військовий літак розбився об гору

Винищувач. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, пригода сталася сьогодні, 11 січня. Повідомляється, що на території провінції Кенгідо, розташованої в центрі Південної Кореї, розбився винищувач F-5 ВПС.

У матеріалі вказується, що літальний апарат розбився на схил гори в місті Хвасон. На борту військового літака була одна людина (пілот).

Наразі інформації про долю чоловіка немає.

Причини аварії невідомі. Їх повинно встановити розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Каліфорнія сталася аварія легкого одномоторного літака, на борту якого була одна людина. Повітряне судно впало прямо на рейки. Правоохоронці, які невідкладно прибули на місце подій, змогли дістати чоловіка з літака, поки в нього не врізався потяг. Зіткнення сталося за кілька секунд після порятунку. Шокуючі кадри з місця подій потрапили до Мережі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у водах Атлантичного океану на човен веслярів напав марлін. Хижа риба проробила кілька отворів у палубі плавзасобу і туди почала потрапляти вода. Веслярі розповіли, що ситуація взята під контроль і вони навіть можуть продовжувати рух, проте це суттєво уповільнить їхню швидкість, оскільки вода додала вагу човну. Відомо, що чоловіки хочуть подолати три тисячі миль у благодійних цілях. Вони сподіваються зібрати сто тисяч фунтів стерлінгів. Докладно про це читайте у нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини