Головна Новини Світ Великобританія Напав марлін: веслярі з Великобританії опинилися у продірявленому човні посеред Атлантичного океану
commentss НОВИНИ Всі новини

Напав марлін: веслярі з Великобританії опинилися у продірявленому човні посеред Атлантичного океану

Марлін зробив дірку у палубі та у шафах човна

10 січня 2022, 17:00 comments1754
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Човен веслярів із Великобританії атакував марлін. Про це повідомляє видання BBC.

Напав марлін: веслярі з Великобританії опинилися у продірявленому човні посеред Атлантичного океану

Марлін. Фото: BBC

Чотири людини зі Шропшира, які намагалися без сторонньої допомоги перетнути Атлантичний океан, зазнали нападу марліна. За словами дочки одного з веслярів, у неділю риба зробила дірку у палубі та у шафах, де зберігається їхня їжа.

Жінка розповіла, що наразі ситуація під контролем. Як зазначається у матеріалі, на щастя, ніхто не постраждав, але вага доданої води у човні дуже уповільнювала їх рух.

Рятувальний човен прибув на місце події, щоб допомогти, однак, за словами жінки, її батько та товариші по команді "не потребували допомоги".

Для довідки: марліни поширені в Атлантиці та мають великий спис на кінці носа, який і пошкодив човен.

Чоловіки збираються пропливти три тисячі миль у благодійних цілях. Веслярі сподіваються зібрати 100 тисяч фунтів стерлінгів для хоспісу Северн і Королівського національного інституту сліпих.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що у Нью-Йорку спалахнула пожежа у багатоповерхівці. Займання виникло в одній із квартир, проте через відкриті вхідні двері поширилося по всій будівлі. Внаслідок пригоди постраждали кілька десятків громадян. Вони були госпіталізовані до медичного закладу. Жертвами стали 19 людей. Майже половина із загиблих були неповнолітніми.

Також сайт "Коментарі" писав, що у румунських Карпатах туристи з України зазнали нападу ведмедя. Під час події українці отримали поранення рук і ніг і були госпіталізовані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини