Головна Новини Світ Азія У Таїланді сталася авіакатастрофа: загинули військові
commentss НОВИНИ Всі новини

У Таїланді сталася авіакатастрофа: загинули військові

У місті Накхонсаван упав вертоліт із двома людьми на борту

14 грудня 2021, 14:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Таїланді зазнав аварії вертоліт. Про це пише видання Bangkok Post.

У Таїланді сталася авіакатастрофа: загинули військові

Гвинтокрил. Ілюстрація: Pixabay

Пригода сталася неподалік бази сухопутних військ Таїланду Чираправат, у межах міста Накхонсаван. Повідомляється, що   легкий навчально-тренувальний вертоліт Enstrom 480, який належить авіації сухопутних військ, зазнав аварії, а потім спалахнув. У матеріалі вказується, що на борту повітряного судна було дві людини — пілот-інструктор і курсант.

Аварія сталась під час виконання групового навчального польоту. У ньому брали участь кілька вертольотів такої ж моделі. Внаслідок інциденту обидва члени екіпажу отримали смертельні поранення.

Наразі встановлюються всі обставини авіакатастрофи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Балтійському морі зіткнулися два вантажні кораблі. Пригода сталася біля берегів Швеції. Після зіткнення одне з суден перекинулося і два моряки опинилися за бортом. Наразі їх розшукують рятувальники. Причину аварії має встановити розпочате розслідування. У рятувальній операції беруть участь данські судна, а також судна берегової охорони Швеції.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в зоопарку Ємену лев напав на малолітню дитину. Дівчинка прийшла туди разом зі своїм батьком. Якоїсь миті дитина просунула руку у вольєр до хижака і той накинувся на неї. Лев відкусив руку дівчинці просто на очах у батька. У цей момент він фотографував свою дочку. Від побаченого чоловік знепритомнів і впав у кому. Потерпілих було доставлено до лікарні. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини