Головна Новини Світ Європа Біля берегів Швеції зіткнулися два вантажні кораблі: люди зникли безвісти
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Швеції зіткнулися два вантажні кораблі: люди зникли безвісти

Неподалік острова Борнхольм після зіткнення з іншим судном перекинувся корабель

13 грудня 2021, 12:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Балтійському морі сталося зіткнення двох суден. Про це пише видання SVT.

Біля берегів Швеції зіткнулися два вантажні кораблі: люди зникли безвісти

У Балтійському морі зіткнулися кораблі. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, пригода сталася сьогодні вранці, 13 грудня, біля берегів Швеції. Неподалік острова Борнхольм зіткнулися два вантажні судна. Після удару один із кораблів перекинувся. Повідомляється, що про дно судно зареєстровано у Данії, а інше – у Великій Британії.

За даними ЗМІ, внаслідок інциденту кілька членів екіпажу опинилися за бортом. Вони вважаються зниклими безвісти. Було розпочато пошуково-рятувальну операцію. У ній беруть участь данські судна та судна берегової охорони Швеції.

Наразі причина зіткнення невідома. У зв'язку з аварією розпочато розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в республіці Хакасія (Росія) зазнав аварії невеликий приватний вертоліт. На його борту була одна людина. Повітряне судно прямувало до району Каракольських озер, проте зникло з радарів під час польоту. Незабаром було зафіксовано сигнал аварійного маяка та розпочато пошуково-рятувальну операцію. Згідно з попередніми даними, внаслідок аварії ніхто не вижив.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що під час навчань на полігоні у Німеччині сталося зіткнення військової техніки. Танк врізався у позашляховик. Внаслідок трагедії серйозні поранення отримали двоє громадян. Вони померли на місці події від отриманих травм. Зазначається, що на полігоні, де стався інцидент, найчастіше проводять тренування німецьких танків "Леопард". Маса такої машини сягає 60 тонн. Докладніше про це читайте у нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини