Головна Новини Світ Азія У В'єтнамі чоловік отримав п'ять років в'язниці за поширення коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У В'єтнамі чоловік отримав п'ять років в'язниці за поширення коронавірусу

Чоловік був засуджений до тюремного ув'язнення

9 вересня 2021, 03:00
Поділіться публікацією:

У В'єтнамі чоловіка засудили до 5 років в'язниці за порушення антикоронавірусних правил і поширення COVID-19. Про це повідомляє британська телерадіокомпанія BBC.

У В'єтнамі чоловік отримав п'ять років в'язниці за поширення коронавірусу

Коронавірус (фото з відкритих джерел)

Суд визнав Ле Ван Три винним в "передачі небезпечних інфекційних захворювань" восьми особам, одна з яких померла. На початку липня 28-річний Три приїхав на мотоциклі з Хошиміну в свою рідну провінцію Камау на півдні країни. У Камау виявили, що він збрехав в декларації для в'їзду про стан здоров'я, в якій запитували про його недавні подорожі, а також не дотримувався правила ізоляції. У той час місцева влада зобов'язала всіх, хто їде з інших провінцій в Камау, ізолюватися на 21 день. Пізніше в Три виявився позитивний результат на COVID-19. З'ясувалося, що він передав вірус членам своєї сім'ї, а також персоналу соціального центру, яке відвідував.

Три був засуджений до тюремного ув'язнення, а також був оштрафований на суму, еквівалентну 880 доларам. До недавнього часу В'єтнам значною мірою успішно стримував епідемію коронавірусу за допомогою жорстких обмежень. Але з червня число інфекцій різко зросла. Загалом, в країні зареєстровано понад 530 000 випадків захворювання і більше 13 300 смертей, багато з яких були зафіксовані в останні кілька місяців.

Нагадаємо,   75% громадян Великобританії повністю вакциновані проти коронавірусу. В країні зробили більш 91 млн щеплення. Про це повідомляє британське видання The Guardian. У понеділок, 6 вересня, стало відомо про те, що в країні було введено 91827000 909 вакцин проти коронавірусу. За останню добу щеплення зробили 22,7 тисячі осіб. Також стало відомо, що четверо з п'яти британців у віці від 16 років повністю вакциновані проти коронавірусу. Зокрема, в Уельсі рівень вакцинації населення високий — 84,1%.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини