Головна Новини Світ Азія У В'єтнамі у вусі чоловіка виявили моторошну знахідку: як вона виглядала (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У В'єтнамі у вусі чоловіка виявили моторошну знахідку: як вона виглядала (ФОТО)

В'єтнамець поскаржився медикам на відчуття стороннього тіла у вусі

17 листопада 2021, 17:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У В'єтнамі у вусі у чоловіка виявили несподівану знахідку. Про це пише видання "Кореспондент".

У В'єтнамі у вусі чоловіка виявили моторошну знахідку: як вона виглядала (ФОТО)

Хробак заповз у вухо в'єтнамцю. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, інцидент трапився у в'єтнамському місті Дананг. Повідомляється, що місцевий мешканець звернувся до медиків по допомогу. Він розповів їм, що його турбує біль та відчуття стороннього тіла у вусі.

За допомогою ендоскопа лікарі провели обстеження вушного каналу пацієнта та виявили у ньому хробака. За припущеннями медиків, він міг там перебувати приблизно тиждень. Черв'як потрапив у вухо в'єтнамця, коли той збирав фрукти з дерева.

Несподіваний поселенець влаштував гніздо у вушному каналі, чим заблокував його та викликав запалення. Медик знерухомів черв'яка солоною водою, а потім витяг його разом із залишками гнізда.

У В'єтнамі у вусі чоловіка виявили моторошну знахідку: як вона виглядала (ФОТО) - фото 2

Фото: Newsflare

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що школяр із Великобританії виявив на картах від Google несподівану знахідку. Хлопчик був здивований, коли знайшов незнайомий орієнтир на картах під час шукання місця для наступної сімейної прогулянки. Хлопець розповів, що ніколи не помічав такого і подумав, що на одному з островів була викопана величезна яма.

Також портал "Коментарі" поінформував про те, що астрономи зробили історичне відкриття. Вони виявили поряд з нашою галактикою Чумацький Шлях чорну дірку. Зазначається, що пошуки таких об'єктів є складним заняттям через те, що вони повністю поглинають світло. Проте вчені можуть стежити за небесними тілами, що знаходяться поряд. Річ у тому, що через велику масу чорних дірок вони можуть впливати на рух інших об'єктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини