Головна Новини Світ Азія У В'єтнамі зіткнулися два пасажирські літаки
commentss НОВИНИ Всі новини

У В'єтнамі зіткнулися два пасажирські літаки

Зіткнення двох авіалайнерів сталося у міжнародному аеропорту Нойбай

2 листопада 2021, 13:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В аеропорту столиці В'єтнаму зіткнулися два повітряні судна. Про це пише видання "Кореспондент".

У В'єтнамі зіткнулися два пасажирські літаки

У В'єтнамі зіткнулися два літаки. Фото: Pixabay

Аварія сталася у міжнародному аеропорту Нойбай в'єтнамської столиці – Ханой. Під час буксирування на руліжну доріжку літальний апарат Airbus A321 Neo зачепив крилом припаркований борт Airbus A321.

Внаслідок пригоди на корпусі першого літака утворилася вм'ятина, а другий отримав подряпину в районі кабіни. Зазначається, що обидва повітряні судна належать авіакомпанії Bamboo Airways.

Представники Управління цивільної авіації повідомили, що інцидент не вплинув на роботу аеропорту. Пасажири та екіпаж Airbus A321 Neo успішно залишили салон. Пасажирам надали місця в іншому літаку.

Тепер обидва повітряні судна будуть ретельно перевірені на предмет прихованих пошкоджень. Тільки після цього вони зможуть знову піднятися на небо.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Аргентині серед футбольного матчу пролунали постріли. Глядачі на трибунах почали шукати собі укриття. Внаслідок події було поранено тренера однієї з футбольних команд. Наразі його життю нічого не загрожує. Докладно про це читайте в нашій статті. 

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Нью-Йорк в одному з магазинів стався конфлікт між продавцем та покупцем. Після цього другий чоловік кинув пляшку з горючою рідиною до торгового залу. Полум'я охопило магазин. Співробітникам пожежної служби, які прибули на місце подій, вдалося повністю ліквідувати пожежу. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини