Головна Новини Світ Азія У Японії чоловік у костюмі Джокера напав на пасажирів метро: багато постраждалих (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Японії чоловік у костюмі Джокера напав на пасажирів метро: багато постраждалих (ВІДЕО)

Озброєний чоловік влаштував пожежу у токійському метро

2 листопада 2021, 18:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Японії зловмисник напав на людей у метро. Про це пише видання Оглядач.

У Японії чоловік у костюмі Джокера напав на пасажирів метро: багато постраждалих (ВІДЕО)

Напад у японському метро. Фото: скріншот із відео

Як стало відомо, інцидент стався минулими вихідними, 31 жовтня в столиці Японії Токіо. Повідомляється, що у поїзді метро озброєний зловмисник здійснив напад на пасажирів. Крім того, правопорушник розлив на підлогу одного з вагонів рідину, схожу на олію, а потім спалив її. Полум'я знищило кілька сидінь.

Внаслідок пригоди було поранено 17 людей. Поїзд здійснив аварійну зупинку на станції Кокуре. Пасажири поспішали залишити транспорт. Дехто виходив через вікна. За даними ЗМІ, один із потерпілих знепритомнів. Поранених було доставлено до медичного закладу.

Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного у злочині. Як передає "Українська Правда", 24-річний чоловік розповів, що обожнює Джокера з коміксів про Бетмена.

Зазначається, що за словами свідків, нападник був одягнений у зелену сорочку та фіолетовий костюм.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що в столиці Афганістану пролунало кілька вибухів неподалік медичного закладу. Внаслідок події загинули щонайменше п'ятнадцять громадян і ще кілька десятків людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. За словами свідка інциденту, після вибуху була стрілянина. Докладно про це читайте в нашій статті

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в Південному Судані зазнав аварії вантажний літак АН-26. Борт звалився під час зльоту. У літаку було п'ять осіб. За даними ЗМІ, усі члени екіпажу загинули. Встановлюються причини авіакатастрофи. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини