Головна Новини Світ Близький Схід У столиці Афганістану пролунало кілька вибухів: багато загиблих та поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці Афганістану пролунало кілька вибухів: багато загиблих та поранених

Медик з Кабула розповів про два вибухи та постріли

2 листопада 2021, 17:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У столиці Афганістану пролунав вибух. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У столиці Афганістану пролунало кілька вибухів: багато загиблих та поранених

Вибух у Афганістані. Фото: Pixabay

Як стало відомо, пригода сталася неподалік військового госпіталю, який знаходиться в центрі міста Кабул. За інформацією ЗМІ, пролунало два вибухи.

Повідомляється, що внаслідок вибуху загинули щонайменше п'ятнадцять громадян і ще кілька десятків людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Потерпілих було доставлено до медичних закладів.

Група з надання допомоги Emergency, що керує лікарнею за кілька кілометрів від місця події, повідомила, що наразі туди було доставлено дев'ятьох постраждалих.

Видання пише, що один з медиків, якому вдалося залишити шпиталь, розповів, що він чув вибух, а потім постріли. Через деякий час стався другий вибух.

Наразі встановлюються всі обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що під час авіакатастрофи в Південному Судані ніхто не вижив. АН-26 зазнав аварії під час зльоту в аеропорту Джуби. На його борту було п'ять осіб. Повідомляється, що літальний апарат перевозив різні вантажі, зокрема паливо.Наразі розпочато розслідування, яке має встановити причини події. Докладно про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у міжнародному аеропорту в'єтнамської столиці сталося зіткнення двох авіалайнерів. Один із бортів зачепив крилом припаркований літак. Літальні апарати зазнали пошкоджень, а пасажирів було евакуйовано. Під час інциденту ніхто не постраждав. Пасажирам надали місця в іншому літаку. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини