Головна Новини Світ Азія Українські літаки вирушили допомагати гасити лісові пожежі в Туреччині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські літаки вирушили допомагати гасити лісові пожежі в Туреччині (ФОТО)

На борту літальних апаратів знаходяться досвідчені фахівці

30 липня 2021, 13:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Україна направила два своїх пожежних літаки до Туреччини. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Українські літаки вирушили допомагати гасити лісові пожежі в Туреччині (ФОТО)

Два українські літаки допоможуть гасити пожежі в Туреччині. Фото: ДСНС

Сьогодні, 30 липня, два пожежних літаки АН-32П вирушили до Туреччини для допомоги в гасінні лісових пожеж. Представники ДСНС повідомили, що вже через кілька годин два літаки з групою забезпечення прибудуть на місце призначення.

На борту літальних апаратів знаходяться досвідчені фахівці, які мають досвід роботи в гірських районах. Раніше вони залучалися до гасіння пожеж у Чорногорії, Грузії та Ізраїлі.

Станом на сьогодні до гасіння пожеж у Туреччині було залучено понад чотири тисячі осіб. Загальна площа на яку поширився вогонь складає 1500 гектарів.

Українські літаки вирушили допомагати гасити лісові пожежі в Туреччині (ФОТО) - фото 2

Фото: ДСНС

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що лісові пожежі в Туреччині з великою швидкістю поширюються і направляються до курортних міст. 29 липня вогонь досяг міста Мармарис. Через близькість пожежі до житлових будинків були евакуйовані туристи та персонал готелів. Із сусідніх провінцій в місто прибуло підкріплення, яке допоможе ліквідувати загоряння. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Туреччині загоряння утворилися навколо кількох курортних міст. Деякі жителі районів міста Анталья були змушені покинути своє житло. Співробітники рятувальних служб намагаються зробити все можливе для того, щоб припинити поширення вогню. В гасінні пожеж взяли участь навіть місцеві жителі. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини