Головна Новини Світ Азія В аеропорту Кабула, де проходить евакуація, спалахнула пожежа (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В аеропорту Кабула, де проходить евакуація, спалахнула пожежа (ВІДЕО)

У цей момент евакуацію чекали близько підлозі сотні людей

23 серпня 2021, 20:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В аеропорту Афганістану спалахнула пожежа. Про це повідомляє видання Обозреватель.

В аеропорту Кабула, де проходить евакуація, спалахнула пожежа (ВІДЕО)

Пожежа в аеропорту Кабула. Фото: Vesti.ua.

Як стало відомо, сьогодні, 23 серпня, в аеропорту столиці Кабула під час евакуації утворилося загоряння. Повідомляється, що на цей момент на злітно-посадковій смузі знаходяться люди, які хочуть покинути країну.

У Мережі з'являються відео з місця подій. На них можна помітити, як щось горить на території аеропорту. У небо підіймається дим. На цей момент причина пожежі невідома. Відзначається, що в цей момент евакуацію чекали близько підлозі сотні людей.

Як повідомляє видання, Asharq Al-Awsat загоряння утворилося після перестрілки. Згідно з непідтвердженою інформацією вона сталася між військовослужбовцями Сполучених Штатів Америки і невідомими озброєними людьми.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що під час евакуації з Афганістану на борту літака жінка народила дитину. Повідомляється, що її з дитиною доставили в найближчий госпіталь німецького Раймштайна, де здійснив посадку літальний апарат. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Афганістані таліби відкрили вогонь по мітингувальникам. Повідомляється, що інцидент стався в місті під назвою Джелалабад, який знаходиться в провінції Нангархар. За місцевим жителям відкрили вогонь після того, як вони вийшли на вулиці, щоб провести мітинг на підтримку національного прапора країни. Вони вимагали знову встановити прапори Афганістану на офісах замість прапорів "Талібану". За даними ЗМІ, в результаті події загинули кілька людей. Детально про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини