Головна Новини Світ Азія В Афганістані таліби відкрили вогонь по мітингувальниках: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані таліби відкрили вогонь по мітингувальниках: є загиблі (ВІДЕО)

Місцеві жителі вийшли на вулиці на підтримку національного прапора

18 серпня 2021, 13:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Афганістані члени радикального руху "Талібан" стріляли в мітингувальників. Про це повідомляє видання "Апостроф".

В Афганістані таліби відкрили вогонь по мітингувальниках: є загиблі (ВІДЕО)

Талібан. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в місті Джелалабад, що в провінції Нангархар. Повідомляється, що місцеві жителі вийшли на вулиці для того, щоб провести мітинг на підтримку національного прапора Афганістану. Вони вимагали, щоб на офісах встановили прапори Афганістану замість прапорів "Талібану". Таліби відкрили вогонь по учасниках акції. Було побито кількох журналістів.

За інформацією ЗМІ, в результаті події є поранені та загиблі.

У мережі з'явилися відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Залишки жителя Афганістану, що за всяку ціну хотів залишити Кабул, владу в якому захопили таліби, знайшли в шасі американського військово-повітряного лайнера. Афганський громадянин думав, що прив'язавши себе до шасі С-17, зможе залишити охоплене війною місто. В інтернеті виклали відеоролик, який, очевидно, зняв з один з евакуйованих. Там видно, як за бортом лайнера вітер рве тіло одного з нещасних, яким не знайшлося місця на борту. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що таліби хочуть відновити ісламську державу в Афганістані. Про це стало відомо з виступу їх представника, який зазначив, що буде офіційно оголошено про встановлення Ісламського емірату Афганістан. Також, щоб зупинити мародерство у столиці, було оголошено про встановлення комендантської години. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини